BMW кожен калъф за ромбоиден ключ.

  • Кат. номер: 51217006821
+ -
28,09 лв.
Характеристики
Характеристики

Оригинален кожен калъф за ключ тип ромб. Подходящ за следните модели:

  • 3 E46
  • X3 E83
  • X5 E53
  • Z4 E85 E86